skip to Main Content
Compare Consult Steunt Stichting Duurzaamheidsvallei

Compare Consult steunt Stichting Duurzaamheidsvallei

Zaterdag 25 november werden 2 bomen geplant door burgemeesters Weterings (Tilburg) en Janssen (Oisterwijk). Het markeert de start fase 2 van de aanleg van het gebied Benedictus; een groen uitloopgebied voor Tilburg, Heukelom en Oisterwijk. Begin maart 2024 planten leden van Rotary Clubs samen met de vrijwilligers van stichting Duurzaamheidsvallei daar meer dan 8000 bomen.

Compare Consult steunt Stichting Duurzaamheidsvallei door met de aanschaf en het planten van bomen te helpen in het gebied Benedictus fase 2 (omgeving Tilburg, Berkel-Enschot en Oisterwijk).

Stichting Duurzaamheidsvallei heeft zich de afgelopen 10 jaar bewezen als aanjager van natuurontwikkeling. Zij zorgen voor beweging, nemen grondeigenaren mee en zorgen er concreet voor dat vele hectares landbouwgrond wordt omgezet in natuur. Op 25 november 2023 werd weer een groot perceel (Benedictus 2) ingericht, zodat er uiteindelijk een aaneengesloten natuurgebied ontstaat.

Compare Consult steunt dit vergroeningsproject van harte. Pim Geeven, directeur Compare Consult en lid van Rotaryclub Oisterwijk: “Mede in het kader van 100 jaar Rotary werken we met 7 Rotaryclubs uit de omgeving samen om een echt verschil te maken in termen van duurzaamheid. Door de combinatie van “hands on” en sponsoring bereiken we iets waar we heel lang heel trots op kunnen zijn.”