skip to Main Content

Over Compare Consult

Vraagt u zich ook af wat precies de toegevoegde waarde van uw bank of vermogensbeheerder is? En met welke risico’s en op basis van welke zekerheden uw rendementen precies gerealiseerd worden? Compare Consult heeft in eigen beheer een uniek vermogensrapportagesysteem ontwikkeld dat u in staat stelt uw vermogensbeheer helder in beeld te krijgen.

Bouw op ervaring

Alle partners van Compare Consult hebben ieder ruim 25 jaar ervaring op het gebied van effecten, beleggen, bankieren en vermogensbegeleiding. Compare Consult heeft inmiddels een landelijk dekkend netwerk van toegewijde specialisten opgebouwd.

Uw voordelen

  • Vrije keuze voor bank of vermogensbeheerder
  • Rendementsverbetering
  • Duurzaamheid & kwaliteit
  • Transparante & heldere communicatie
  • Doorlopende dienstverlenging
  • Jarenlange ervaring
Directie

Mr. W.G. (Pim) Geeven

Mr. W.G. (Pim) Geeven studeerde af in Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg en vulde deze studie aan met diverse vakgerichte opleidingen. Zijn bankiersloopbaan start in 1987 als trainee bij Bank Mees & Hope te ’s-Gravenhage, alwaar hij vervolgens beleggingsadviseur wordt. Voorts werkt hij bij de Amerikaanse broker Prudential Bache, als zelfstandig remisier bij Effection, voor de ING Bank in Zuid Limburg en voor Van Lanschot Bankiers in Eindhoven en Tilburg.

In 1997 keert hij terug naar zijn eerste werkgever, die inmiddels MeesPierson heet en overgenomen is door Fortis. Hier zet hij, als directeur, in Rotterdam een multifunctioneel adviesteam voor de (ex-) DGA-markt op. Na de overname van De Generale Bank door Fortis wordt hij in 2001 benaderd om het Bossche bankiershuis Lentjes & Drossaerts om te vormen naar de vijfde vestiging van MeesPierson. Na een geslaagde transitie ruilt hij in 2006 Fortis in voor Bank Insinger de Beaufort.

In 2009 treedt hij toe als commercieel directeur en aandeelhouder bij De Weygerbergen, een partij die zich bezig houdt met vermogensbegeleiding en performancemeting. Vanaf 1 januari 2012 splitsen twee van de drie kantoren van De Weygerbergen zich af en wordt Pim commercieel directeur van deze nieuwe vennootschap : Compare Consult B.V. Eind 2016 volgt Pim, Marcel Verharen (in verband met zijn overlijden) op als algemeen directeur. Pim is lid van Rotary Oisterwijk.

06-53425552
pim@compareconsult.com

Michiel van Drunen

Michiel

Irene Wassenaar

Teun Willems

Teun

Secretariaat