skip to Main Content
Martijn Polinder Winnaar Van Talent Award Jonge Arnhemse Ondernemers

Martijn Polinder winnaar van Talent Award jonge Arnhemse ondernemers

Martijn Polinder is door jonge Arnhemse ondernemers bekroond met de Talent Award van 2017. De beker voor zijn verdiensten als succesvol aannemer is afgelopen weekend uitgereikt tijdens een uitbundig jubileumfeest rond het 20-jarig bestaan van de Sociëteit voor Jong Ondernemend Arnhem.

The Great Gatsby
In Stadstheater Arnhem laafden zo’n 350 mensen zich in een bacchanaal met champagnefontein uit de openingsscène van de Hollywoodfilm The Great Gatsby, over de puissant rijke Amerikaanse elite uit de jaren twintig van de vorige eeuw.
Strippoker
Maison de Faux, een Arnhems modehuis, verzorgde een strippoker-act met uitbundig gestileerde dansers. De Tiny Little Bigband verzorgde de muziek, met zanger Franklin Brown, de man die in 1996 Nederland vertegenwoordigde op het Eurovisie Songfestival, in een sterrol. Een dame baadde rond in een reusachtig champagneglas op de opzwepende muziek verzorgd door Wayland & Falko on Sax.
Koningsdag
Om de avond mogelijk te maken hebben vele ondernemers uit het SJOA-netwerk een bijdrage geleverd. Afgelopen week hebben leden van de SJOA nog het vuurwerk met Koningsdag in Arnhem gered. ,,We doen graag wat voor de stad terug’’, vertelt bestuurslid Bram van den Hoven van de SJOA. ,,Deze actie voor het vuurwerk is een goed voorbeeld. Een paar leden nemen het initiatief en dagen de anderen dan uit om ook over de brug te komen.’’
Cabaret
De gasten bezochten het feest in kleding die tijdens de roaring twenties in de mode was.Het programma opende in de theaterzaal met een korte cabaretvoorstelling waarin Flore en Rubin, Muziektheaterstudenten aan ArtEZ, de SJOA op de hak namen. Daarna volgde met de bekendmaking van de winnaar van de SJOA Talent Award 2017. Er waren twee ondernemers voor deze prijs genomineerd: Martijn Polinder van aannemersbedrijf Polinder en Melle de Waal van de bedrijven Stunnenberg Grafische Professionals en de Jouwe. Martijn Polinder ging er met de beker vandoor.
Bruidsmeisje
De SJOA-ereleden reiken de Talent Award voor de meest talentvolle ondernemer eens in de 2,5 jaar uit. Eerdere winnaars waren onder meer Marwin Melis van Melis Transport, Edwin Jansen van Impact Personeel, Vivian ter Huurne van Het Bruidsmeisje en Dave Aaldering van Breedband Arnhem.
De vier ereleden van de SJOA zijn:
Harry Corbeek – BDO Accountant & Adviseurs
Michiel van Drunen – Compare Consult
Marcel Donders – Robbers & van den Hoogen
Désirée Albers – JTP Branding + Marketing