026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vermogensbeheerders

Vermogensbeheerders

Er zijn in ons land een groot aantal banken en vermogensbeheerders die u kunnen adviseren over investeringen en beleggingen. Compare Consult begeleidt u graag bij het selecteren en kiezen van vermogensbeheerders, zodat u uiteindelijk objectief vermogensbeheer vergelijken kunt en de vermogensbeheerder kiest die bij u past en waardoor u de gewenste rendementen behaalt.

Volledig onafhankelijk

Onze onafhankelijkheid speelt een belangrijke rol in onze dienstverlening. Doordat wij geen voorkeuren hebben voor vermogensbeheerders, kunt u altijd zelf een objectieve keuze maken voor de juiste partij. Om u een helder inzicht te verschaffen in uw financiële situatie, hebben wij in eigen beheer, een uniek en transparant vermogensrapportagesysteem ontwikkeld. Met dit systeem kunnen relevante methodieken worden toegepast, die het verschil maken.

Stevige onderhandelingspositie

Door onze kennis en ervaring, weten wij een stevige onderhandelingspositie in te nemen, wanneer er onderhandeld wordt met vermogensbeheerders en banken. Zo kunnen wij de meest ideale tarieven en condities realiseren, die geheel ter goede komt aan onze cliënten. Op die manier behaalt u maximaal voordeel en weet u zeker dat u te maken krijgt met de partij die het best bij u past.

Ga een effectieve samenwerking aan

Wilt u graag meer informatie over onze diensten voordat u een effectieve samenwerking aangaat? Bekijk dan onze brochure of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden u graag meer inzicht in vermogensbeheer en de diensten van de verschillende banken en vermogensbeheerders.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*