026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vermogensbeheerders vergelijken

Vermogensbeheerders vergelijken

Compare Consult vergelijkt vermogensbeheerders onder andere op rendement, kosten en risico. Wij hebben een uniek vergelijkingssysteem ontwikkeld waarmee de verschillende vermogensbeheerders objectief met elkaar vergeleken kunnen worden.

Persoonlijke begeleiding vermogensbeheer

Als u niet tevreden bent over het rendement of de kosten die voor het beheer van uw vermogen worden berekend, kunnen wij u adviseren met behulp van onze analysetool. Tevens wordt u inzichtelijk gemaakt welke risico’s u nu loopt. Vermogensbeheerder vergelijken? Wij helpen u daar graag en deskundig bij.

Vermogensbeheerders vergelijken & selecteren

Compare Consult bestaat uit een team van professionals met unieke kennis over en contacten in de markt van vermogensbeheer.
Wij rapporteren over alle vermogensbeheerders en vergelijken vermogensbeheerders gebaseerd op uw wensen, eisen en doelstellingen m.b.t. uw vermogensbeer.

Persoonlijke begeleiding

In de communicatie en gesprekken met banken en andere vermogensbeheerders, staan wij u met raad en daad terzijde. Wij zijn in deze gesprekken uw kritisch gesprekspartner en stellen voor u de juiste vragen en boeken daarmee een beter onderhandelingsresultaat bijvoorbeeld m.b.t. de kosten en diverse componenten van risico.

Periodieke vermogensrapportage

Het beheer van uw vermogen is een continu proces omdat de marktomstandigheden ook voortduren veranderen. Met behulp van ons eigen vermogensrapportage systeem evalueren en rapporteren wij voortduren aan de hand van uw persoonlijke vermogensdoelstellingen en profiel. Daarmee houdt u uw vermogensbeheerder scherp en weet dat uw vermogen in goede handen is en blijft.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*