026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vereniging voor BeleggingsAnalisten (VBA)

De Vereniging BeleggingsAnalisten (VBA) te Amsterdam is een beroepsvereniging voor beleggingsdeskundigen. Het is een actieve vereniging die meer dan 1000 leden telt.

De VBA heeft als belangrijkste doelstelling handhaving en verbetering van de kwaliteit en integriteit van de beleggingsprofessionals. Zo ondersteunt de vereniging haar leden op diverse fronten. Via bijeenkomsten en seminars en met de postdoctorale VBA-opleiding. Deze beleggingsopleiding die sinds 1978 bestaat, organiseert de VBA samen met de Vrije Universiteit te Amsterdam. Succesvolle afronding van de VBA-opleiding geeft recht op de titel: Register Beleggingsanalist (RBA). Deze titel staat zowel nationaal als internationaal in hoog aanzien. De VBA is in 1961 opgericht.

Register Beleggingsanalist

Het succesvol afronden van de postdoctorale VU-VBA opleiding Investment Management (sinds 2010) geeft recht op de titel: Register Beleggingsanalist (RBA). Voor 2010 was dat de FBA-opleiding. De RBA-titel geeft niet alleen recht op inschrijving in het RBA register van de VBA, maar ook toegang tot de senior registers van DSI, de Stichting Deskundigheid, Screening en Integriteit. Tegenwoordig staan ruim 1500 beleggingsdeskundigen ingeschreven in het RBA register van de VBA.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*