026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vereniging van Vermogensbeheerders en Adviseurs (VV&A)

De Vereniging van Vermogensbeheerders & Adviseurs (VV&A) is een brancheorganisatie van actieve vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs. De hoofdactiviteit van de VV&A is belangenbehartiging. Dit realiseert het door haar leden daar waar mogelijk te ondersteunen en te adviseren bij de uitoefening van hun beroep en bedrijf.

Daarnaast is de vereniging het eerste aanspreekpunt voor externe partijen (de financiële toezichthouders, Ministerie van Financiën, enzovoort) betreffende wet- en regelgeving en andere beleidszaken die de branche raken. Vervolgens faciliteert de vereniging opleidingen en trainingen. De VV&A is in 2006 ontstaan uit een fusie tussen de Vereniging van Vermogensbeheerders en de Vereniging van Commissionairs.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*