026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling

De belangen behartigen van institutionele en particuliere beleggers die willen bijdragen aan een duurzame ontwikkeling, daar richt de Vereniging van Beleggers voor Duurzame Ontwikkeling (VBDO) zich op. Het doel van de vereniging is de kapitaalmarkt te verduurzamen. Zo tracht de VBDO zowel beleggers als de ondernemingen waarin wordt belegd aan te sturen tot meer duurzaamheid. Dit doet de vereniging door te wijzen op zaken als milieubeheer en maatschappelijke verantwoordelijkheid.

De VBDO, die tegenwoordig bijna 800 leden telt, is nauw verbonden met haar Europese zusterorganisatie Eurosif (European Sustainable Investment Forum).

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*