026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Directie

Mr. W.G. (Pim) Geeven

Mr. W.G. (Pim) Geeven studeerde af in Nederlands Recht aan de Universiteit van Tilburg en vulde deze studie aan met diverse vakgerichte opleidingen. Zijn bankiersloopbaan start in 1987 als trainee bij Bank Mees & Hope te ’s-Gravenhage, alwaar hij vervolgens beleggingsadviseur wordt. Voorts werkt hij bij de Amerikaanse broker Prudential Bache, als zelfstandig remisier bij Effection, voor de ING Bank in Zuid Limburg en voor Van Lanschot Bankiers in Eindhoven en Tilburg. In 1997 keert hij terug naar zijn eerste werkgever, die inmiddels MeesPierson heet en overgenomen is door Fortis. Hier zet hij, als directeur, in Rotterdam een multifunctioneel adviesteam voor de (ex-) DGA-markt op. Na de overname van De Generale Bank door Fortis wordt hij in 2001 benaderd om het Bossche bankiershuis Lentjes & Drossaerts om te vormen naar de vijfde vestiging van MeesPierson. Na een geslaagde transitie ruilt hij in 2006 Fortis in voor Bank Insinger de Beaufort. In 2009 treedt hij toe als commercieel directeur en aandeelhouder bij De Weygerbergen, een partij die zich bezig houdt met vermogensbegeleiding en performancemeting. Vanaf 1 januari 2012 splitsen twee van de drie kantoren van De Weygerbergen zich af en wordt Pim commercieel directeur van deze nieuwe vennootschap : Compare Consult B.V. Eind 2016 volgt Pim, Marcel Verharen (in verband met zijn overlijden) op als algemeen directeur. Pim is lid van Rotary Oisterwijk.

In memoriam M.J.R. (Marcel) Verharen 1949-2016

“Het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt”
Na een lange en brede bancaire carrière besloot Marcel zijn klanten bij te staan als echt onafhankelijke vermogensbegeleider. In 2012 startte hij daartoe, samen met Pim Geeven en Michiel van Drunen, een eigen onderneming: Compare Consult B.V. Als algemeen directeur was hij op basis van zijn kennis en persoonlijkheid de motor van het succes. Hij was een mensen-mens, een klanten-man, die met openheid en oprechte betrokkenheid vertrouwen verwierf.Terwijl zijn geest zo sterk bleef liet zijn lichaam hem de laatste jaren steeds meer in de steek. Heel dapper en met waardigheid droeg hij zijn ziekte. Hij bleef scherp, toegewijd en actief, zolang dat kon en regisseerde zelf zijn afscheid.
Compare Consult B.V. viert op 1 januari 2017 haar eerste lustrum, zonder Marcel maar ook met hem; met hem als voorbeeld, als bron van inspiratie en als toonbeeld van integriteit en vriendelijkheid.
Dank Marcel, dank voor alles wat je ons de afgelopen jaren hebt meegegeven.
We gaan je heel erg missen!

M.J.R. (Marcel) Verharen behaalde een diploma Fiscaal Recht voor niet juristen van de Open Universiteit. Daarnaast beschikt hij over diverse vakdiploma’s op diverse gebieden, zoals: kredietverlening, effectenbedrijf, assurantiën en onroerend goed. In 1979 begint de bancaire carrière van Marcel bij de toenmalige Amro Bank. In 1987 stapt hij over van de zakelijke markt naar de effectendienstverlening om vervolgens bij concurrent NMB/ING in Tilburg hoofd van de beleggingsafdeling te worden. Later wordt Tilburg verruild voor Amsterdam. In 1997 bekleedt Marcel de positie van directeur Vermogensbeheer Van Lanschot België, enkele jaren later is hij gedelegeerd bestuurder van S&D Asset Management. Vanaf 2007 is hij directeur bij De Weygerbergen. Per 1 januari 2012 splitsen twee van de drie kantoren van De Weygerbergen zich af en wordt Marcel algemeen directeur van deze nieuwe vennootschap : Compare Consult B.V..

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*