026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

IN MEMORIAM, M.J.R. (Marcel) Verharen 1949 – 2016

“Het leven is wat je overkomt terwijl je andere plannen maakt”
Na een lange en brede bancaire carrière besloot Marcel zijn klanten bij te staan als echt onafhankelijke vermogensbegeleider. In 2012 startte hij daartoe, samen met twee collega’s, een eigen onderneming: Compare Consult B.V. Als algemeen directeur was hij op basis van zijn kennis en persoonlijkheid de motor van het succes. Hij was een mensen-mens, een klanten-man, die met openheid en oprechte betrokkenheid vertrouwen verwierf.
Terwijl zijn geest zo sterk bleef liet zijn lichaam hem de laatste jaren steeds meer in de steek. Heel dapper en met waardigheid droeg hij zijn ziekte. Hij bleef scherp, toegewijd en actief, zolang dat kon en regisseerde zelf zijn afscheid.
Compare Consult B.V. is gegroeid, staat stevig in de markt en viert op 1 januari 2017 haar eerste lustrum, zonder Marcel maar ook met hem; met hem als voorbeeld, als bron van inspiratie en als toonbeeld van integriteit en vriendelijkheid.
Dank Marcel, dank voor alles wat je ons de afgelopen jaren hebt meegegeven.
We gaan je heel erg missen!

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*