026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Compare Consult kijkt terug op een succesvol Outdoor Gelderland en Culifair 2014.

De aanwezigheid van Compare Consult op Outdoor Gelderland en de Culifair was zeer geslaagd dit jaar. Tijdens dit evenement van 4 tot en met 9 juni op sportcentrum Papendal mochten we vele bestaande en potentiële relaties begroeten.  Onze tafel bij sterrenkoks was steeds goed gevuld met een aangenaam gezelschap. We konden op de diverse dagen genieten van drie verschillende top koks, allen uit een Michelin sterren restaurant, die ieder overheerlijke gerechten serveerden en prima wijnen serveerden. Een prima evenement om in een informele sfeer met onze relaties bij te praten.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*