026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Michelin sterren stralen ook voor relaties van Compare Consult op Culifair

Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem staat van woensdag 4 tot en met maandag 9 juni aanstaande weer in het teken van het hippische evenement Outdoor Gelderland in combinatie met de Culifair. Diverse bekende topchefs koken er de sterren van de hemel.

Vorig jaar werd het paardensportfestijn voorzien van een extra dimensie met de introductie van de Culifair, een culinair evenement dat zich direct al op de kaart zette als dé ontmoetingsgelegenheid voor zakelijk Arnhem en omgeving. Het succes van vorig jaar vormde voor de organisatie aanleiding om het evenement deze editie nóg grootser aan te pakken. Zo worden er nu dagelijks business lunches en netwerkborrels georganiseerd, zijn er optredens van diverse bekende artiesten en wordt er voor het eerst een sterrenrestaurant ingericht.

Organisator Bauke Dekker: “In samenwerking met Sterrenkoks.nl beschikken we gedurende het gehele evenement over een fraai ingericht restaurant waar drie chefs uit de Nederlandse culinaire eredivisie dagelijks bij toerbeurt zowel tijdens de lunch als het diner een vriendelijk geprijsd driegangen verrassingsmenu presenteren. Het gaat daarbij om Rik Jansma van De Basiliek in Harderwijk, Wouter van Laarhoven van De Molen in Kaatsheuvel en Peter Gast van ‘t Schulten Hues in Zutphen. Gezamenlijk zorgen zij er vol verve voor dat Arnhemmers nu eindelijk eens niet hun stad uit hoeven om op sterrenniveau te eten.”

Partner Michiel van Drunen van Compare Consult is dan ook blij dat er een tafel is bemachtigd, waar de relaties van Compare Consult dagelijks kunnen genieten van datgene dat de sterrenkoks hen zullen gaan voorzetten. “Het beloofd een prachtig evenement te worden waar we erg naar uitkijken.” , bevestigd hij desgevraagd.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*