026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Sonsbeek Open haalt 15.300 euro op voor goede doelen!

Op vrijdag 6 september 2013 heeft JCI Arnhem voor de 10e keer het stadspark Sonsbeek in Arnhem omgebouwd tot een heuse golfcourse.  Veertig teams van bedrijven, uit de omgeving Arnhem, waaronder ook Compare Consult, hebben deze dag samen ruim 15.000 euro opgehaald voor goede doelen. Het merendeel hiervan gaat naar een project ‘Scool on Wheels’ van het Fonds Gehandicaptensport.

Met in totaal 150 mensen was het lekker druk op de baan. Michiel van Drunen, mede grondlegger van Compare Consult liep, samen met directielid Pim Geeven en een gast in een flight, die ondanks een goede score helaas buiten de prijzen viel. “Dit evenement is erg goed georganiseerd en biedt mogelijkheden bestaande contacten te bestendigen en nieuwe op te doen” zegt Van Drunen. “Ook de verbintenis met een goed doel spreekt ons erg aan. Volgend jaar zijn we zeker weer van de partij!”

Op vrijdag 5 september 2014 organiseert JCI Arnhem de 11e editie van Het Sonsbeek Open.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*