026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Arnhemse Stockdagen

Van donderdag 27 tot en met zondag 30 juni 2013 worden de Arnhemse Stockdagen georganiseerd. In de Stadhuishal Arnhem en het Modekwartier openen Nederlandse topontwerpers en high-end winkeliers de deuren van hun voorraadkasten. Compare Consult is trotse fan van de Arnhemse Stockdagen en draagt dit graag uit binnen haar relatienetwerk.

Arnhemse Stockdagen
Vier dagen lang kunt u door heel Arnhem terecht voor stoffen, fournituren, samples en prototypes. Maar ook voor kleding, sieraden en accessoires van topontwerpers  voor mooie prijzen. Naast de Stockverkoop is er een veelzijdig programma met workshops, rondleidingen, optredens, kledingruil en meer.

Route
Via een route door de stad kunt u een kijkje nemen in de keuken van ruim 70 ontwerpers en high-end winkeliers. De route start bij de hoofdlocatie: de Stadhuishal van Arnhem. Wij raden u als trotse fan van de Anhemse Stockdagen van harte aan te gaan ervaren wat een bijzonder evenement dit is.

27 t/m 30 juni
Compare Consult wenst de organisatie, ontwerpers, winkeliers en alle bezoekers vier fantastische Stockdagen toe! Voor meer informatie over de Arnhemse Stockdagen en het programma, kijkt u op de website www.arnhemsestockdagen.nl.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*