026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vermogensbeheer of advies ?

Als het aan uw bank ligt kiest u voor vermogensbeheer in plaats van voor beleggingsadvies.
Om u daartoe over te halen gebruiken verschillende bancaire partijen, vermogensbeheerders en adviseurs oneigenlijke middelen:

- interne targets en incentives voor het verhuizen van adviesklanten naar beheer;
- het (gedeeltelijk) terugbetalen van distibutievergoedingen aan beheerklanten en niet aan
adviesklanten; een wel heel vreemde vorm van discriminatie!
- het betalen van een aanbrengfee aan partijen als De Beleggingsassistent en www.vergelijkuwvermogensbeheerder.nl ;
- bepaalde kortingen worden alleen aan beheerklanten gegeven;

De meeste bancaire partijen prefereren de vaste inkomsten van beheer boven de variabele inkomsten van advies, ongeacht of u wel geschikt bent voor beheer. En wat krijgt u daarvoor terug?:

- hogere kosten
- een lage transparantie
- een lage contactfrequentie
- geen aantoonbaar betere performance

En dat terwijl de bank u in een adviessituatie exact hetzelfde beleggingsbeleid voorschotelt. Er is in advies toch niet plotseling sprake van andere inzichten? Natuurlijk moet er bij u een fiat gehaald worden voor elke (voorgestelde) transactie en mag u af en toe ook met eigen ideeën komen. Helaas treft  u vaak geen volwaardige sparringpartner meer aan, maar een verkoper die zijn eigen waar amper kent.
Wij adviseren u goed na te denken alvorens u een keuze maakt tussen beheer of advies en niet te snel in te gaan op het advies van de bank: beheer!

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*