026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Vermogensbeheerders vergelijken

Welke vermogensbeheerder zou het best bij uw persoonlijke situatie en doelstellingen passen?

Nederland telt ongeveer 150 actieve vermogensbeheerders (bron:AFM).  Het valt voor een niet professional bijna niet te doen om al deze partijen objectief naast elkaar te zetten, laat staan keuzes te maken. Welke vermogensbeheerder past het best bij u en welke dienstverlening sluit het best aan op uw wensen, eisen en doelstellingen? Compare Consult bezit de kennis en ervaring om u in dit traject van dienst te zijn. Wij hebben reeds de meeste partijen die in Nederland actief zijn in kaart gebracht. Wij zijn uw partner bij het selecteren en vergelijken van vermogensbeheerders.

Compare Consult is de onafhankelijke vermogensbegeleider die alle soorten beleggers helpt bij het maken van keuzes tussen diverse vermogensbeheerders. Bij dit proces worden diverse componenten, zoals risicoprofiel, kosten structuur en verwachtingen meegenomen. Door gebruik te maken van onze diensten profiteert u van ons professionele netwerk en kennis over de markt van vermogensbeheer. Wij zijn de partij die u helpt bij het optimaliseren van het beheer van uw vermogen.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*