026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

ING belooft verduidelijking website

Vorige week meldde de ING op haar website een rendement in vermogensbeheer over de periode januari 2009 t/m augustus 2012 van + 44%.

Telegraafadvertentie meldt 50%

Afgelopen week verraste de ING ons met een paginagrote advertentie in de Telegraaf met een prachtig rendement van 50%. Zie ook ons eerdere bericht hierover. Op dezelfde website staan nu dus rendementen van zowel 44% als ook 50%. Bijzonder is dat bijgaande afbeeldingen(grafieken) identiek zijn. De ING verklaart dit verschil dor te stellen dat de rendementen van Personal Banking anders zijn dan die van Private Banking. Met name de kosten structuur is hiervoor verantwoordelijk.De huidige weergave leidt tot verwarring en zal, na overleg met ons, door ING worden aangepast.

 

 

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*