026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Genomineerden SJOA Talent Award 2012 zijn bekend!

De ere-leden* van Soci√ęteit Jong Ondernemend Arnhem zijn vorig jaar met het initiatief gekomen voor een SJOA Talent Award. Tijdens de laatste bijeenkomst¬† van de soci√ęteit in december 2011 is Dave Aaldering van Breedband Arnhem uiteindelijk verkozen tot winnaar van de eerste SJOA Talent Award.

Dit jaar zal er een opvolger gekozen gaan worden. De leden van de jonge ondernemersclub hebben ook nu weer hun stem uit kunnen brengen op één van de leden. Van de enorme lijst kandidaten zijn er uiteindelijk 4 talenten overgebleven op basis van de opgestelde criteria.

De 4 genomineerden voor de SJOA Talent Award 2012 zijn (in willekeurige volgorde):

  • Suzan van Asselt – Waxx Kappers Arnhem
  • Saskia Valen – Centraal Nederlands Incasso Bureau Tiel
  • Paul Esselink – De Krachtcentrale
  • Marwin Melis – Melis Transport en Truckherstel

De SJOA Talent Award is meer dan een prijs alleen. De genomineerden zullen begeleid worden door de vier ere-leden van de soci√ęteit en indien gewenst, coaching krijgen op diverse vlakken zoals branding, marketing en fiscale zaken.

Naast de coaching en begeleiding zal de winnaar uiteindelijk een wisselbeker en consultancy diensten van hoofdsponsor BDO ontvangen. Ook stellen diverse andere sponsoren prijzen ter beschikking, waaronder Robbers & van den Hoogen, Breedband Arnhem en JTP Branding & Marketing.

 

De winnaar van de SJOA Talent Award 2012 zal tijdens het 15-jarige jubileumfeest van de soci√ęteit op vrijdagavond 16 november in Luxor Live bekend worden gemaakt. De prijsuitreiking zal worden verricht door de winnaar van vorig jaar Dave Aaldering.

Ook niet-leden kunnen kaarten kopen voor dit bijzondere jubileumfeest. De line-up bestaat uit de volgende dj’s; Roog, Franky Rizardo, Patrix Johnson en Walter Witlov (huis-dj Vitesse). Kijk voor meer informatie en kaartverkoop op  www.sjoa.net.

 

* de vier ere-leden zijn: Désirée Albers (JTP Branding & Marketing), Harry Corbeek (BDO), Michiel van Drunen (Compare Consult) en Marcel Donders (Robbers & van den Hoogen).

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*