026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Compare Consult golft mee voor het goede doel

Vrijdagmiddag 7 september was het mooiste stadspark van Nederland, het Sonsbeekpark, omgetoverd in een 15 holes golfbaan. Dit Arnhemse evenement werd voor de negende keer door JCI Arnhem (Juniorkamer) georganiseerd. Compare Consult was uitgenodigd deel te nemen door Breedband Arnhem .

Met in totaal 150 mensen was het lekker druk op de baan. Michiel van Drunen, mede grondlegger van Compare Consult liep in een flight met twee collega-ondernemers uit de omgeving. “Dit evenement is erg goed georganiseerd en biedt mogelijkheden bestaande contacten te bestendigen en nieuwe op te doen” zegt Van Drunen. “Ook de verbintenis met een goed doel spreekt ons erg aan.”

De bijna 21.000 euro die vrijdag met het evenement is opgehaald, komt dit jaar ten goede aan de Starz Foundation: een organisatie die aandacht vraagt voor gynaecologische kanker. Elk jaar krijgen ongeveer 4000 vrouwen te horen dat ze deze vorm van kanker hebben, waarop nog altijd een taboe heerst. Daarnaast boekt de medische wereld maar langzaam vooruitgang op het gebied van succesvolle behandelmethoden. Daarom is onderzoek en geld hard nodig.

“We zijn blij het initiatief van de Juniorkamer dit jaar wederom te kunnen ondersteunen en ons steentje bij te dragen.” geeft Van Drunen aan. Hopelijk kunnen we de volgende keer als het 10 jarig lustrum van dit evenement gevierd wordt weer van de partij zijn.”

compareconsult

Arnhem, 17 september 2012

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*