026 - 3764514

Vermogens begeleiding

Wij staan u bij in uw contacten met banken en vermogensbeheerders, teneinde u te ontzorgen en een beter en transparanter resultaat te bereiken tegen lagere kosten.

Vermogens rapportagesysteem

Wij zetten gegevens om in voor u relevante informatie, die belangrijk is voor het nemen van de juiste beslissingen. Wij meten beleggingsprestaties in termen van rendement én risico.

Effectieve samenwerking

Onze werkwijze is gericht op samenwerking met respect voor eenieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten.

Compare Consult vermogensbegeleiding introduceert nieuwe brochure

Compare Consult B.V., de snel groeiende vermogensbegeleider, met inmiddels vier vestigingen in Nederland, introduceert vandaag haar nieuwe brochure. “Alle partners zijn zeer tevreden met dit ontwerp dat is verzorgd door Something-ELS uit Tilburg”, bevestigt commercieel directeur Pim Geeven. “Het resultaat geeft precies weer waar we voor staan”.

De juiste koers

De brochure sluit goed aan bij de bestaande huisstijl en website en ziet er fris en modern uit. “Het beeld onderstreept datgene waar Compare Consult voor staat: helder, duidelijk en transparant. “ We ontzorgen de belegger, die ons ervaart als een loods in woelige wateren” een beeldspraak die goed past bij het beeld en de titel van de brochure: De juiste koers.

Effectieve en transparante methodieken

Compare Consult is een echt onafhankelijke vermogensbegeleider waar begrippen als kwaliteit en service hoog in het vaandel staan. Zij hanteren effectieve en transparante methodieken die het verschil maken. Een voorbeeld hiervan is het in eigen beheer ontwikkelde vermogensrapportagesysteem.

Openheid en betrokkenheid

De specialisten van Compare Consult zijn in staat om de performance van uw vermogen te beoordelen naar objectieve maatstaven. Met geavanceerde programmatuur zijn zij in staat een rapportage op te stellen waaruit blijkt hoe uw bankiers en vermogensbeheerders presteren. De werkwijze is gericht op samenwerking, met respect voor een ieders expertise. Openheid en betrokkenheid over inhoud en verwachtingen leidt tot betere resultaten!

Landelijk dekkend netwerk

De partners van Compare Consult hebben ieder ruim 20 jaar ervaring op het gebied van effecten, beleggen, bankieren en vermogensbegeleiding. De organisatie heeft in korte tijd een landelijk dekkend netwerk van gespecialiseerde partners opgebouwd.

Uw email (verplicht)

Direct contact

Naam:*
Telefoon:*
Email:*